Most itt jár: Főoldal :: Kávék :: Szemes kávék :: Lazzarin Grande Espresso szemes kávé 1 Kg

Lazzarin Grande Espresso szemes kávé 1 Kg

A Lazzarin termékcsalád feje, a kifinomult elegancia, az édes és erőteljes ízvilág királya, avagy királynője. A Grande Espresso nem csupán egy kávé, hanem maga az igazi, hamisítatlan fekete csoda. 

Ár
6790 Ft
Mennyiség :
Összeg:
6790 Ft
  • Termékleírás
  • Tegye fel kérdését

Prémium termék prémium áron.

 

Igazi csemege és aroma bőségkosár az eszpresszók világát kutató, s azt élvező ínyencek számára. Ellenállhatatlanul vonzó, megmagyarázhatatlanul eredeti.

1000 g-os lélegző fóliás kiszerelése maradandó élményt kínál mindazok számára, akik kipróbálják a Lazzarin termékcsalád kivételes, exkluzív termékét.

 

Tegye próbára Ön is az olaszos hideg pörkölés mesteri remekét és hagyja, hogy elvarázsolja az utánozhatatlan Grande Espresso világ!

 

Az Arabic kávék karamellás lágyságát és a karakteres Robusta egzotikumát ötvöző kávékeverék felejthetetlenné teszi életünk legfontosabb pillanatait. Gondoljon csak bele! Egyetlen csészényi Grande Espresso újra és újra felidézi a várakozás, találkozás, viszontlátás örömét és izgalmát.

 

Merítsen hát erőt minden egyes alkalommal az ízek királynőjének fenséges zamatából! Indítsa napját a Grande Espressoval, vagy intsen búcsút a lenyugvó napnak egy csésze gőzölgő fekete csodával!

 

A Lazzarin család prémium terméke biztosítja Ön és szerettei, barátai számára az örömteli élmények végeláthatatlan sorát.

 

Kóstolja, kortyolja, élvezze a csodát!

A hónap sztárja!
Sanremo Verona kávéfőző

Jellemzők:

  • 2 karos, digitális kijelzővel, vízlágyítóval, TCS*
  • 3 karos, digitális kijelzővel, vízlágyítóval, TCS*
  • 2 karos, digitális kijelzővel, vízlágyítóval
  • 3 karos, digitális kijelzővel, vízlágyítóval
Megosztás
Kapcsolat
    Email: csanaki@vnet.hu
    Mobil: 0630 946 06 09 
Lazzarin Kávé